«Θα έχει δράμα», αποκάλυψε ο ηθοποιός
Για την συνέχεια της πολύ πετυχημένης σειράς «Κάτω Παρτάλι», στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό Marie Claire.
«Το να έχεις επιτυχία είναι σημαντικό σε ένα επάγγελμα στο οποίο κάθε εξάμηνο μένουμε άνεργοι. Στην εποχή που ζούμε η επιτυχία σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι θα έχεις δουλειά και του χρόνου», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που πρόσθεσε ότι «Θα έχει δράμα!».
Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός τόνισε πως το «Κάτω Παρτάλι» του θυμίζει το χωριό του: «Μου το θυμίζει πολύ. Όλα βεβαίως είναι δοσμένα στην υπερβολή τους, αλλά η επιφυλακτικότητα, η ομοφοβία και το κουτσομπολιό είναι έντονα στα χωριά».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









