Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυξημένα αστυνομικά μέτρα για το καρναβάλι

Πάτρα: Αυξημένα αστυνομικά μέτρα για το καρναβάλι

Σε επαγρύπνηση η ΕΛ.ΑΣ και για το παιχνίδι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού

Αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα στην Πάτρα για το Καρναβάλι. Η αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχει ενισχυθεί με δυνάμεις από την Αθήνα και τις γειτονικές διευθύνσεις Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η αστυνόμευση θα είναι εμφανής στην πόλη όχι μόνο κατά τη διάρκεια των παρελάσεων αλλά και τις υπόλοιπες ώρες, ενώ το βλέμμα της ΕΛ.ΑΣ είναι στραμμένο και  στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός που διεξάγεται αύριο Κυριακή στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης".

"Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Δεν θεωρώ ότι  το ντέρμπι θα επηρεάσει το κλίμα στην πόλη, ωστόσο με τον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει" δηλώνει στο thebest.gr o Χαράλαμπος Σφέτσος εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην αποτροπή περιστατικών κλοπων πορτοφολιών και τσαντών γι αυτό και θα υπάρχει και αφανής παρουσία της Ασφάλειας σε σημεία που συγκεντρώνεται πολύς κόσμος.

Επίσης σε πολλές κεντρικές διασταυρώσεις θα βρίσκονται άνδρες της τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την παροχή πληροφοριών στους πολίτες που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις