Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Ευάγγελος Βεντούρης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους o Ευάγ...

Στον πλοιοκτήτη επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο 55χρονος εκπρόσωπος και διαχειριστής της εταιρείας «Παναγία οδηγήτρια- ναυτική εταιρεία» Ευάγγελος Βεντούρης.
Ο κ. Βεντούρης οδηγήθηκε στον πέμπτο ανακριτή Πειραιά, για οφειλές προς το Δημόσιο, που σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανέρχονται σε 1.980.996,99 ευρώ.
Στον πλοιοκτήτη επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Στην εταιρεία «Παναγία οδηγήτρια- ναυτική εταιρεία» ανήκει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «'Αγιος Γεώργιος» που καλύπτει τις δυτικές Κυκλάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά