Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

4η «Προβολή ταινίας και συζήτηση» από την εθελοντική ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» του Αιγίου

4η «Προβολή ταινίας και συζήτηση» από τη...

Στις 19/2/2014 θα προβληθεί η κοινωνική ταινία "The Story of Us" με τους Γουίλις και Πφάιφερ

Με επίκεντρο τη σχέση του ζευγαριού συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση «προβολή ταινίας-συζήτηση» της εθελοντικής ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου. Η 4η στη σειρά ταινία θα προβληθεί στο ΣΤΕΚΙ της ομάδας, πλησίον του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα την προσεχή Τετάρτη 19/2/2014 και ώρα 6 μ.μ με 8:30 το βράδυ.

Πρόκειται για μία ταινία που αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προβληματιστούν και γιατί όχι να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως:

Πώς επιλέγουμε το σύντροφό μας;

Ποιοι μπορεί να είναι οι κακοί οιωνοί σε μια σχέση;

Γιατί οι συντροφικές σχέσεις γίνονται δύσκολες με το πέρασμα του χρόνου και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν σε αυτό;

Πώς μπορούμε να χτίσουμε και να θρέψουμε το «εμείς»;

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση σε μικρές ομάδες που θα συντονίζεται από στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας  και  οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς και συναισθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Βάσια Αντωνοπούλου, εθελόντρια της ομάδας στο τηλ. 6973431127.

Η ταινία που θα παιχθεί είναι «Τhe Story Of Us», Αμερικανικής παραγωγής 1999 σε σκηνοθεσία του Ρομπ Ράινερ με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Μπρους Γουίλις και Μισέλ Πφάιφερ στους ρόλους των Ben και Katie Jordan, ενός παντρεμένου ζευγαριού που περνάει μία σοβαρή κρίση μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture