Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γαλλία: Ληστής προδόθηκε από το... φιλί που έδωσε στο θύμα του

Γαλλία: Ληστής προδόθηκε από το... φιλί ...

Τον περασμένο Απρίλιο δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της

Ένας κλέφτης που, εκτός από κοσμήματα, "έκλεψε" και ένα... φιλί από την ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου που πήγε να ληστέψει, στο Παρίσι, συνελήφθη τελικά, αφού έκανε το λάθος να αφήσει το γενετικό του υλικό στο πρόσωπο του θύματός του.


Τον περασμένο Απρίλιο δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, την περιέλουσαν με ένα υγρό που κατά τα λεγόμενά τους ήταν πετρέλαιο και απείλησαν ότι θα την έκαιγαν ζωντανή αν δεν τους αποκάλυπτε τον κωδικό του συναγερμού του καταστήματός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο ένας από τους δράστες πήγε στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψε μετρητά και κοσμήματα ενώ ο άλλος φρουρούσε την 56χρονη γυναίκα. Προτού την απελευθερώσει, την φίλησε στο μάγουλο.

Η αστυνομία απομόνωσε το DNA του ληστή από το πρόσωπο της γυναίκας και δέκα μήνες μετά, από τις εργαστηριακές αναλύσεις, εξακρίβωσε την ταυτότητά του. Διαπιστώθηκε έτσι ότι είχε ήδη συλληφθεί στη νότια Γαλλία ως ύποπτος για άλλο αδίκημα.

Ο 20χρονος κλέφτης υποστήριξε ότι είχε μόνο τον ρόλο του τσιλιαδόρου και ότι φίλησε τη γυναίκα για "να απαλύνει το ψυχικό τραύμα της".

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν πλέον τον συνεργό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις