Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Δυο οι νεκροί από την εποχική γρίπη - Δείτε σε ποιές περιοχές

Δυο οι νεκροί από την εποχική γρίπη - Δε...

Καθησυχάζει το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δύο 72χρονοι, με υποκείμενα νοσήματα, οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης, είναι τα πρώτα θύματα της εποχικής γρίπης στη χώρα μας.

Οι δυο ηλικιωμένοι κατέληξαν την προηγούμενη βδομάδα σε ΜΕΘ νοσοκομείων της Αθήνας, ενώ όπως αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ, άλλα 5 άτομα νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, με επιπλοκές της γρίπης σε νοσοκομεία της Αθήνας και στη Λάρισα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι καθησυχαστικό, καθώς κάθε χρόνο η γρίπη, που εμφανίζεται τον Ιανουάριο και κορυφώνεται στις αρχές Μαρτίου, είναι γνωστή στους επιστήμονες. Πρόκειται για τον ιό της γρίπης είναι Η1Ν1, που εμφανίσθηκε το 2009, και τον τύπου Β του ιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being