Δεν θυμούνται...το λόγο του καυγά
Πρωταγωνιστές του αναίτιου καυγά, καθώς ούτε που... θυμούνται για ποιο λόγο τσακώθηκαν, ήταν δυο συνομήλικοι ηλικίας 42 χρόνων οι οποίοι έχασαν εντελώς τον έλεγχο και ήρθαν στα χέρια.
Ξαφνικά, ο ένας άρπαξε το μπουκάλι με το ποτό που έπιναν και το εκσφενδόνισε με δύναμη εναντίον του άλλου πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο!
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί του έκαναν τρία ράμματα στο φρύδι και επέστρεψε στο σπίτι του. Ωστόσο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τον δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και για οπλοκατοχή, αφού είχε πάνω του και μια σιδερογροθιά!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









