Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χρ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΟΑΕΔ (Νοταρά) στη Πάτρα.

Η Προισταμένη του Σταθμού κ. Όλγα Σλαβίδη αφού καλωσόρισε και χαιρέτησε τους παρευρισκομένους  αναφέρθηκε στο μήνυμα των άγιων ημερών των Χριστουγέννων και τη μεγάλη προσφορά που αποτελεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός για τους εργαζόμενους της πόλης μας.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ κ. Γιάννης Καρβέλης τόνισε τη στήριξη που  παρέχει ο  Οργανισμός στο θεσμό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, ως κοινωνική δομή απαραίτητη όσο ποτέ στην σημερινή κοινωνία και ευχήθηκε για τις εορταστικές ημέρες και τη νέα χρονιά. Τη γιορτή που επιμελήθηκαν οι νηπιαγωγοί κ. Κρητικού Γεωργία και Παπανδρέου Χαρίκλεια άνοιξαν τα μικρότερα παιδιά που είπαν τα κάλαντα και ποιήματα  και συνέχισαν τα μεγαλύτερα παιδιά που παρουσίασαν την αναπαράσταση της γέννησης του Θείου βρέφους. Στο τέλος με την έλευση του Άγιου Βασίλη  χόρεψαν με τους γονείς τους για τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες έρχεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture