Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Stand up comedy show από τον ανατρεπτικό Αλέξανδρο Κοντοπίδη στο Λιθογραφείον της Πάτρας την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς

Stand up comedy show από τον ανατρεπτικό...

Στις 20.30 με 10 ευρώ το εισιτήριο

Μια παράσταση ξεκαρδιστική, εκκεντρική και μεγαλειώδη υπόσχεται ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης που την ερχόμενη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έρθει στην Πάτρα, στο θέατρο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων.

Θα παρουσιάσει ένα stand up comedy show στις 20.30 με 10 ευρώ το εισιτήριο.

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης που εμφανισιακά αλλά και στο κωμικό ύφος φέρνει προς τον Ελληνοκαναδό σταρ του Χόλυγουντ Ζακ Γαλιφιανάκη του "The Hangover", έχει γίνει ευρύτερα γνωστός και έχει κάνει αίσθηση μέσα από την ομάδα YouUp στο διαδίκτυο που σατιρίζει τα πάντα από τον Stan και το Ελληνικό κοινοβούλιο μέχρι την Μάιλι Σάιρους.

Συγκλονιστική, ακραία και « επική» που κάνει τον γύρo της Ελλάδας με σκοπό να σας κάνει να τρελαθείτε και εσείς, έτσι γράφει το σχετικό δελτίο Τύπου για την stand up comedy εμπειρία του Αλέξανδρου Κοντοπίδη που την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε και χειροκροτήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο Eightball club.

«Μην μπείτε στον κόπο να έρθετε αν είστε ευαίσθητος, ευγενικός χαρακτήρας ή σχετικά επιτυχημένος! Επίσης αν έχετε αγοραφοβία, να φύγετε, να πάτε αλλού.  Τιμοκατάλογος: Αγκαλιά με τον Κοντοπίδη: 1€, Φιλί στο στο στόμα: 3€, Χούφτωμα: 5€ και το τηλέφωνο σου», συνεχίζει το αρκούντως χιουμοριστικό δελτίο Τύπου.

Στην ομάδα του στο youtube είναι και ο Γιάννης Μπουρσνινός.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης και ο Γιάννης (J. Boursi) όπως είχε γράψει η εφημερίδα lifo, είναι οι άνθρωποι πίσω από τη νέα επιτυχία του ΥouΤube καναλιού Ponzi Room που σαρώνει σε κλικ σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture