Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για το "Πάτρα - Μπάρι" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για το &...

Απόψε και στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013, στις 21.15

Ολοκληρώνεται με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων της αξιόλογης θεατρικής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας "ΠΑΤΡΑ-ΜΠΑΡΙ" που υπογράφει η Ελένη Μποζά.

Οι τελευταίες παραστάσεις του ΠΑΤΡΑ-ΜΠΑΡΙ θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στις 5, 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 21:15.

Η σκηνοθέτης της παράστασης σημειώνει χαρακτηριστικά. Ξεκινώντας από συνεντεύξεις ανθρώπων που διασχίζουν την Ευρώπη –οδηγοί σε φορτηγά οχήματα- ήρθαμε αντιμέτωποι με ερωτήματα για τη ζωή μας και τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Άλλοτε γελώντας και άλλοτε όχι σκιαγραφήσαμε επώδυνες καταστάσεις ανθρώπων σε μια Ευρώπη που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.

Tο έργο Πάτρα-Μπάρι είναι εξέλιξη της περσινής ομώνυμης παραγωγής που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου La Bottega II .

Παίζουν οι  ηθοποιοί: Νίκος Γιαλελής, Θανάσης Δόβρης, Βασίλης Κόκκαλης, Μίλτος Νίκας και Γιώργος Ρούφας.

Όσοι λοιπόν δεν τα έχουν καταφέρει ως σήμερα, προλαβαίνουν να δουν την ιδιαίτερη παράσταση "Πάτρα Μπάρι" που παρουσιάστηκε με επιτυχία και στην Ιαταλία τον περασμένο Μάιο, στις 4 τελευταίες παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 5 Δεκεμβρίου και στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013.

Προπώληση εισιτηρίων-Κρατήσεις θέσεων στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων τηλ.: 2610 273613.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, φοιτητικό 8 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture