Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η βιομηχανία της Πάτρας που «σκίζει» αλλά... παραμένει «άγνωστη» στο ευρύ κοινό της πόλης

Η βιομηχανία της Πάτρας που «σκίζει» αλλ...

Πωλήσεις 140 εκατ.ευρώ για την "Πέττας Ν.Παύλος ΑΒΕΕ"

Στις 100 μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις (βάσει κύκλου εργασιών 2012) και μία από την Πάτρα. Και μάλιστα στην 45η θέση πολύ ψηλότερα από πολλές άλλες «επώνυμες»! Κι όμως αυτή η βιομηχανία εδώ και χρόνια δεν έχει «φανεί» πουθενά, κινείται «αθόρυβα» στην πόλη! Για ποιον λόγο; Κανείς δεν γνωρίζει, αναφέρει ο "Κόσμος"

Πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑE με πωλήσεις 9,90 δισ. Ευρώ! Στη 12η θέση η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ (μπίρα) που πραγματοποίησε για το 2012 πωλήσεις ύψους 341,03 εκατ. ευρώ στην 19η θέση η ΒΙΑΝΕΞ ΑE (φάρμακα) η οποία έχει μονάδα και στην ΒΙΠΕ Πατρών με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα 240,19 εκατ. ευρώ, στην 20ή θέση η ΤΙΤΑΝ ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ (εργοστάσιο και στο Δρέπανο) με πωλήσεις 221,21 εκατ. ευρώ στην 33η η ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑE (και αυτή έχει μονάδα στην ΒΙΠΕ) με 172 εκατ. ευρώ, και στην 45η θέση η ΠΕΤΤΑΣ Ν. ΠΑΥΛΟΣ ABEE (τρόφιμα - λίπη - έλαια) με πωλήσεις 139,47 εκατ. ευρώ (+6,75% σε σχέση με το 2011)!

Για να καταλάβετε τον τζίρο της Βιομηχανίας Πέττα, η BARILLA HELLAS AΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (τρόφιμα- ζυμαρικά) βρίσκεται στην 88η θέση με κύκλο εργασιών 73,82 εκατ. Ευρώ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά