Αρχίζει σήμερα
Το ετήσιο συνέδριό του διεξάγει σήμερα, Τρίτη, στο ξενοδοχείο Intercontinental το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (Fraud Prevention Forum 2013).
Στη διοργάνωση, η οποία θα διαρκέσει ως τις 6.00 το απόγευμα, συμμετέχουν ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς στη μάχη κατά της απάτης, όπως ο κ. Τζέιμς Ράτλι, πρόεδρος της διεθνούς ACFE, ο κ. Τζέραλντ Κοξ (Global Advocacy Committee) και ο κ. Γκρέγκορι Γκροχόλσκι (ISACA), καθώς και γνωστές προσωπικότητες της ημεδαπής, όπως ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, ταξίαρχος Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Την εκδήλωση χαιρετίζουν μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, γενικός γραμματέας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών καθώς και ο κ. Παναγιώτης Γεωργίου, πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης.H ατζέντα του συνεδρίου καλύπτει μεγάλο εύρος του κεφαλαίου «απάτη», με αναφορές στον χώρο της υγείας, της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και του τραπεζικού χώρου.Το συνέδριο πραγματοποιείται με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, και του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής.
Το ετήσιο συνέδριό του διεξάγει σήμερα, Τρίτη, στο ξενοδοχείο Intercontinental το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (Fraud Prevention Forum 2013).
Στη διοργάνωση, η οποία θα διαρκέσει ως τις 6.00 το απόγευμα, συμμετέχουν ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς στη μάχη κατά της απάτης, όπως ο κ. Τζέιμς Ράτλι, πρόεδρος της διεθνούς ACFE, ο κ. Τζέραλντ Κοξ (Global Advocacy Committee) και ο κ. Γκρέγκορι Γκροχόλσκι(ISACA), καθώς και γνωστές προσωπικότητες της ημεδαπής, όπως ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, ταξίαρχος Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Την εκδήλωση χαιρετίζουν μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, γενικός γραμματέας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών καθώς και ο κ. Παναγιώτης Γεωργίου, πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης.
H ατζέντα του συνεδρίου καλύπτει μεγάλο εύρος του κεφαλαίου «απάτη», με αναφορές στον χώρο της υγείας, της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και του τραπεζικού χώρου.
Το συνέδριο πραγματοποιείται με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, και του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









