Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πασχάλης Τερζής επανέκαμψε και έρχεται για συναυλία στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας

Ο Πασχάλης Τερζής επανέκαμψε και έρχεται...

Στις 25 Ιουνίου 2013 - Θα εμφανιστεί σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας το ερχομενο καλοκαίρι

Άρχισαν να ανακοινώνονται οι συναυλίες του ερχόμενου καλοκαιριού και μία από αυτές που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία θα είναι αυτή του αγαπητού λαικού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή που επιστρέφει μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ανανεωμένος και γερός στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα όπως ήδη δημοσιοποιήθηκε και γράφτηκε, ο Πασχάλης Τερζής στο πλαίσιο της περιοδείας του θα σταθμεύσει και στην Πάτρα, στις 25 Ιουνίου, στο Παμπελοπονησιακό στάδιο.

Ο Πασχάλης Τερζής που έβγαλε και νέο δίσκο, αναμένεται να επισκεφθεί για πρώτη φορά, 7 μεγάλες πόλεις για αν τραγουδήσει live σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους και προσκαλεί τους φίλους του να τον συντροφεύσουν σ' αυτή τη βόλτα στην Ελλάδα και να μοιραστούν μαζί του 7 νύχτες γεμάτες από τη φωνή και τις τεράστιες επιτυχίες του.

Το πρόγραμμα των συναυλιών του που ενδεχομένως να γεμίσει και με άλλες εμφανίσεις είναι το ακόλουθο.

Καβάλα 18/6, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», Ιωάννινα 22/6, στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες», Πάτρα 25/6, Λάρισα 30/6 (AEL FC ARENA), Ηράκλειο 20/7 στο Παγκρήτιο στάδιο, Ρόδος 23/7 (Γήπεδο Διαγόρα Ρόδου) και Καλαμάτα 29/7 (Δημοτικό στάδιο).

Ο Βορειοελλαδίτης Πασχάλης Τερζής με πολύχρονη και πλούσια καριέρα, γνωρίζει αυτό το διάστημα επιτυχία με το νέο του κομμάτι «Δυο νύχτες μόνο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight