Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πασχαλινό... δώρο από τον Δήμο στα καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής - Μπαράζ ελέγχων για τα τραπεζοκαθίσματα

Πάτρα: Πασχαλινό... δώρο από τον Δήμο στ...

Από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Εντολή για ελέγχους στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής για τα τραπεζοκαθίσματα δόθηκε στην Δημοτική Αστυνομία της Πάτρας όπως αναφέρουν πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του thebest.gr το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στις κεντρικές πλατείες και στους πεζόδρομους της Πάτρας και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, θα εστιάσουν στην "κάλυψη" των κοινόχρηστων χώρων (σύμφωνα με τις σχετικές άδειες) αλλά και στην εξακρίβωση της καταβολής ή όχι των αντίστοιχων τελών προς τον Δήμο.

Μάλιστα, στην περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις είναι πιθανόν οχήματα του Δήμου - όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν- ν' απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα και ν' αφαιρεθούν οι άδειες από τους πιθανούς παραβάτες.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που πληροφορήθηκαν την... πασχαλινή "εξόρμηση" της δημοτικής αρχής δεν έκρυβαν την δυσφορία τους θεωρώντας τους ελέγχους άκαιρους. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η εντολή που έχει δοθεί είναι οι έλεγχοι να διαρκέσουν όλη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά