Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όψεις του ίδιου νομίσματος Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες, λέει το ΠΑΣΟΚ

Όψεις του ίδιου νομίσματος Χρυσή Αυγή κα...

Δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Την αντίδραση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματα προκάλεσε η κοινή στάση Χρυσής Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Προανακριτική, αναφορικά με το αίτημα βίαιης προσαγωγής του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Επιτροπή.

Η απόλυτη ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή στο αίτημα για βίαιη προσαγωγή του Γιώργου Παπανδρέου στην προανακριτική επιτροπή, αναδεικνύει  το ήθος και τον λαϊκισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολίασε η κ. Γεννηματά και κατέληξε στη δήλωσή της: «Ας χαίρεται ο κ. Τσίπρας τους νέους του συμμάχους».

Σημειώνεται ότι χθες κατά τη σχετική ψηφοφορία στην Επιτροπή, αποφασίστηκε να μην κληθεί εκ νέου ο πρώην Πρωθυπουργός. Τη σχετική πρόταση ψήφισαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να επανακληθεί ο Γ. Παπανδρέου, πρόταση την οποία ψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ.

Η Χρυσή Αυγή απείχε και πρότεινε τη βίαιη προσαγωγή του Γ. Παπανδρέου, πρόταση την οποία ψήφισαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ απείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις