Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ολονύχτιο πάρτι μετά το τέλος της Νυχτερινής Παρέλασης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ολονύχτιο πάρτι μετά το τέλος της...

Μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας από 35.000 καρναβαλιστές

22:35 Τελείωσε πριν από λίγο η μεγάλη νυκτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

22:22 Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η εντυπωσιακή νυκτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. 35.000 καρναβαλιστές από την Πάτρα, πολλές πόλεις της Ελλάδας και από το εξωτερικό ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης.

21:44 Ξεπερνάει τις τρεις ώρες η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Καρναβαλιστές κάθε ηλικίας συνεχίζουν ακόμα να παρελαύνουν στην οδό Κορίνθου με ατέλειωτο κέφι και ζωντάνια, αψηφώντας το κρύο.

20:12 Ένα από τα καλύτερα καρναβάλια των τελευταίων ετών, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς το φετινό Καρναβάλι. Ο κ. Δημαράς, που παρακολουθεί την παρέλαση από την πλατεία Γεωργίου συμπλήρωσε: "Αυτό που βλέπουμε απόψε ξεπερνάει και τις καλύτερες προσδοκίες μας. Ευχαριστώ τα παιδιά και όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα το Πατρινό Καρναβάλι 2013. Ελπίζω ότι και αύριο, όσοι συμμετάσχουν, θα δείξουν ότι η Πάτρα μπορεί να αισιοδοξεί.

19:57 Απόβαση… Ιταλών στο Πατρινό Καρναβάλι 2013. Αντιπροσωπία 35 καρναβαλιστών από την γείτονα παρέλασε πριν από λίγο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο συμμετέχοντας στο πλήρωμα 94 «Ντενεκεδούπολη».

19:20 Με υπέροχες στολές γεμάτες χρώματα και καρναβαλική φαντασία έχει γεμίσει η οδός Κορίνθου όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο.

18:57 Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο. Ο ουρανός της Πάτρας φωτίζεται με δεκάδες πυροτεχνήματα.

18:37 Η μεγάλη στιγμή έφθασε. Η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη λίγα λεπτά μετά τις 18:30 τα πρώτα πληρώματα και τα άρματα του φετινού Καρναβαλιού βγήκαν στους δρόμους της πόλης.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα, η πρωτεύουσα του κεφιού και της διασκέδασης αφήνει πίσω της για δύο ημέρες όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και περνάει σε όλη τη χώρα μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός και το κέφι συνδυάζονται δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Στις παρελάσεις θα συμμετάσχουν  πληρώματα, που αποτελούνται περίπου από  35.000 καρναβαλιστές.  Η φετινή αύξηση των συμμετεχόντων πληρωμάτων είναι πολύ σημαντική παρά την οικονομική κρίση αφού φέτος θα παρελάσουν 147 πληρώματα, ενώ πέρυσι ο ανάλογος αριθμός ήταν 125.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture