Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε και για 3 ακόμα Τετάρτες στο Gazarte της Αθήνας η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Απόψε και για 3 ακόμα Τετάρτες στο Gazar...

Η αξιόλογη βιολονίστρια και συνθέτρια κατάγεται από την Κάτω Αχαία

Μία σειρά μουσικών εμφανίσεων ξεκινά από σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2013 η βιολονίστρια και συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Gazarte της Αθήνας. Θα παρουσιάσει «Το αστέρι κι η ευχή», μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες.

Εκτός από την αποψινή συναυλία έχουν προγραμματιστεί τρεις ακόμα live εμφανίσεις στις  6,13 και 20 Μαρτίου 2013.

Κανονάκι, ακκορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το βιολί της, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Gazarte για να παίξουν μουσικές της από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης.

Από το «Αστέρι κι η ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» μέχρι την… Κωνσταντινούπολη με την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα ως γνωστό κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα.

Μαζί της στο Gazarte θα είναι οι μουσικοί:

Πάνος Δημητρακόπουλος - κανονάκι

Θάνος Σταυρίδης - ακκορντεόν

Ανδρέας Συμβουλόπουλος - πιάνο

Άγγελος Παπαδάτος - κόντρα μπάσσο

Νίκος Παπαβρανούσης - τύμπανα.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 20.30

Τηλ: 210 3452277.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture