«Αργείτε κ. Δένδια και ακολουθείτε ασθμαίνοντας...
Νέα επίθεση εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή, η οποία μάλιστα αξιώνει και το copy right για την σημερινή επιχείρηση στην Πάτρα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται για να περιοριστεί το έγκλημα, αλλά με την ελπίδα πως έτσι θα περιοριστούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ σημειώνει πως ο υπουργός λειτουργεί ως «προστάτης των λαθρομεταναστών» και πως «ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων».
«Τα επικοινωνιακά σόου του κ. Δένδια όπως ο καφές με τον Σαμαρά στην αποστειρωμένη πλατεία Ομονοίας και οι επιχειρήσεις στις άδειες καταλήψεις με περισσότερες κάμερες απ΄ ό,τι αστυνομικούς δεν πείθουν κανέναν!» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
Παράλληλα, τονίζει πως την Τρίτη βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός μίλησε στην αρμόδια επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, παρουσία του υπουργού, για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα και στη συνέχεια ακολούθησε νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.
«Ο υπουργός Προ - Πο που κινείται καθαρά με πολιτικά και επικοινωνιακά κριτήρια και όχι με γνώμονα την δημόσια ασφάλεια και το κοινωνικό συμφέρον έσπευσε σήμερα να προβεί σε μια ακόμα επιχείρηση στην Πάτρα καθ' υπόδειξη της Χρυσής Αυγής» αναφέρει υποστηρίζοντας πως ο κ. Δένδιας πιστεύει «πως έτσι θα ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού και θα ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής».
«Αργείτε κ. Δένδια και ακολουθείτε ασθμαίνοντας...» καταλήγει η ανακοίνωση για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










