Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O ροκ τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ ερμηνεύει για 1η φορά Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

O ροκ τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ ερμηνεύ...
Μαρτάτος Tάκης

Το cd του "Merry Christmas Baby" κυκλοφορεί τις γιορτινές αυτές μέρες και στα Πατρινά δισκοπωλεία

Μία απρόσμενη αλλά επιτυχημένη όπως αποδείχτηκε επιλογή, αποδείχτηκε η κίνηση του διάσημου ροκ τραγουδιστή Ροντ Στιούαρτ να κυκλοφορήσει για 1η φορά στην 40χρονη καριέρα του ένα αμιγώς Χριστουγεννιάτικο cd δίνοντας μία ξεχωριστή ροκ χροιά σε αγαπημένες μελωδίες.

Πρόκειται για το cd «Merry Christmas, Baby» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα από την εταιρεία Verve και στην Ελλάδα από την Universal και σημειώνει ιδιαίτερη ζήτηση στα δισκοπωλεία και της Πάτρας αυτές τις μέρες.

Παραγωγός του cd είναι ο βραβευμένος με Γκράμμι μουσικός Ντέιβιντ Φόστερ ενώ ειδικοί καλεσμένοι στον εορταστικό αυτό δίσκο του 67χρονου Βρετανού στην καταγωγή Ροντ Στιούαρτ είναι ο Καναδός Μάικλ Μπουμπλέ με τον οποίο τραγουδούν μαζί υπέροχα το «Winter Wonderland» και η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, ο Cee-Lo Green, κ.α. Επίσης υπάρχει ένα κομμάτι, το «What are you doing New year’s Eve» όπου ακούγεται και η φωνή της σπουδαίας Έλλα Φιτζέραλαντ.

Ο Ροντ Στιούαρτ δίνει πραγματικά το δικό του μουσικό στίγμα, ηχόχρωμα και προσωπικότητα σε πολυαγαπημένα, στάνταρντ μελωδίες των Χριστουγέννων όπως τα «White Christmas», «Blue Christmas», «Silent Night» and «Have Yourself a Merry Little Christmas» αλλά ερμηνεύει το ίδιο υπέροχα και το «When You Wish Upon a Star» και το παραδοσιακό «Auld Lang Syne» που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές, με το οποίο και κλείνει το cd.

Ο Ροντ Στιούαρτ έχει χαρακτηριστεί ως ο 17ος καλύτερος καλλιτέχνης του τοπ-100 του Billboard ενώ μία από τις κορυφαίες επιτυχίες του είναι το «Baby jane». Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το cd του δίνεται ως μπόνους-δώρο στους ακροατές ένα καινούριο κομμάτι του, το «Beautiful morning» που μπορούν να κατεβάσουν από το ιντερνετ, το οποίο και αποτελεί προάγγελο του νέου ροκ άλμπουμ του που θα βγει την ερχόμενη άνοιξη.

Ο Στιούαρτ μαζί με την Κάιλι Μινόγκ και τον Μάικλ Μπουμπλέ έδωσαν πρόσφατα μία συναυλία στο κάστρο του Στέρλινγκ της Σκωτίας που βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί από την Βρετανική τηλεόραση.

Οι Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον ξανά μαζί σε μία Χριστουγεννιάτικη μουσική συλλογή.

Οι Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον...

Οι Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον ξανά μαζί σε μία Χριστουγεννιάτικη μουσική συλλογή.

*Στο μεταξύ στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινούνται κι άλλοι δίσκοι όπως η μουσική συλλογή «Holidays Rule» που περιλαμβάνει τους Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Shins, κ.α., το «This Christmas» με τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον Τζον παρέα και πάλι μετά το θρυλικό «Grease» και με φιλική συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών όπως η Μπάρμπρα Στράιζαντ, ο Τόνι Μπένετ και ο Κλιφ Ρίτσαρντ και το «A Very Merry Perry Christmas» με την Κριστίνα Πέρι.

Ακόμα αξιόλογο είναι το cd «On This Winter Night» της επιτυχημένης κάντρι ποπ μπάντας, Lady Antebellum από το Νάσβιλ του Τενεσί. Οι Lady Antebellum δημιουργήθηκαν το 2006.

Οι Lady Antebellum.

Οι Lady Antebellum.

Οι Lady Antebellum.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture