Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη καλεσμένη αυτό το Σάββατο στην εκπομπή "Euromoments" για τη Γιουροβίζιον

H Πατρινή τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη ...

Η καλλιτέχνιδα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό το 1998 στην Αγγλία

Αυτό το Σάββατο 1/12/2012 στις 16.00 το "Euromoments", ραδιοφωνική εκπομπή που ασχολείται με το θεσμό του Πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, στην Ελλάδα, γιορτάζει έναν χρόνο ύπαρξης παρέα με την τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη, η οποία είναι Πατρινή.

Η καλλιτέχνιδα που το 1998 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον που τότε είχε γίνει στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, με το κομμάτι "Μια κρυφή ευαισθησία" και το συγκρότημα Thalassa, καταλαμβάνοντας την 20η θέση στην τελική βαθμολογία, θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή και θα μιλήσει για όλα.

Η Διονυσία Καρόκη θα αναφερθεί στην "επεισοδιακή" και άτυχη αυτή συμμετοχή (το κομμάτι άξιζε λίγο καλύτερη τύχη) που δυστυχώς στοίχισε τον αποκλεισμό της Ελλάδας για την επόμενη χρονιά. Επίσης θα μιλήσει για την έως τώρα πορεία της σε μία συνέντευξη που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Στη Γιουροβίζιον η Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ ως γνωστό δεν συμμετείχε αν και είχε δικαίωμα, το 2000 ενώ ως χώρα ξαναεμφανιστήκαμε στο διαγωνισμό το 2001 με τους Antique και το Die for you.

H εκπομπή λοιπόν «Εuromoments» προσκαλεί τα μέλη του Ελληνικού φαν κλαμπ της Γιουροβίζιον αλλά και όσους παρακολουθούν τα δρώμενα του δημοφιλούς διαγωνισμού, να ακούσουν την εκπομπή που θα μεταδοθεί στον ΑΡΤ fm 90.6 αλλά και διαδυκτιακά στο www.stylegr.com

Αξίζει να θυμίσουμε ότι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών του INFE GREECE (Ελληνικού κλαμπ της Γιουροβίζιον) είναι ο Μάκης Χαραλαμπόπουλος, www.eurovisionfanclub.gr.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight