Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στην Ακράτα και αύριο στα Σελιανίτικα η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Λειψίας

Απόψε στην Ακράτα και αύριο στα Σελιανίτ...

Το σύνολο αυτό κλασικής μουσικής θεωρείται από τα καλύτερα της Ευρώπης

Απόψε Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 21.30 στην πλατεία της γραφικής, παραλιακής Ακράτας, θα εμφανιστεί η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Λειψίας δίνοντας μία ξεχωριστή συναυλία κλασικής μουσικής. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Εν Ακράτα 2012» που διοργανώνει η τοπική Κοινότητα Ακράτας σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής.

Η 72μελής Ορχήστρα αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 εμφανίστηκε στον Κήπο του Μουσείου Τρικούπη το Πνευματικό  Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενώ αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου η Ορχήστρα από τη Γερμανική πόλη της Λειψίας θα δώσει μία ακόμη συναυλία στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, στις 21.00 στην παραλία των Σελιανιτίκων.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Λειψίας «Johann Sebastian Bach» αποτελεί μία από τις καλύτερες ορχήστρες νέων μουσικών της Ευρώπης. Συμμετέχουν σε αυτήν 72 νέοι από το Μουσικό Σχολείο της Λειψίας και την ορχήστρα διευθύνει ο Ron-Dirk Entleutner.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τα έργα: «Στιγμές αδημονίας» και «Ελληνικούς χορούς» από την αρχαιοελληνική όπερα «Ελίκη Θάνατος» σε πρώτη εκτέλεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture