Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετέφεραν ασθενή μέσα στον καύσωνα με χαλασμένο κλιματιστικό - Έβγαζε ζεστό αντί για κρύο αέρα!

Πάτρα: Μετέφεραν ασθενή μέσα στον καύσων...

Καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr

Καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr για την κατάσταση των ασθενοφόρων στην Πάτρα. Τα στοιχεία του αναγνώση είναι στη διάθεση του thebest.gr.

"Δεν γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση στην υγεία ούτε σχέση επαγγελματική έχω με τον κλάδο. Χθες το απόγευμα λοιπόν ήρθε εις γνώσιν μου περιστατικό μεταφοράς ασθενούς από το 409 νοσοκομείο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου για εκτίμηση κατάστασης ασθενούς.

Κατά τη μεταφορά ο συνοδός ζήτησε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό (air condition) γιατί η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή. (Το περιστατικό συνέβη στις 12/7/2012).

Πράγματι ο κλιματισμός ενεργοποιήθηκε αλλά ήταν χαλασμένο και έβγαζε μόνο ζεστό αέρα με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει ακόμα περισσότερο. Όταν ο συνοδός ζήτησε να ανοίξει το παράθυρο η απάντηση που πήρε ήταν ότι είναι χαλασμένο.

Όλα αυτά σε μία μεταφορά 5 χιλιομέτρων. Σκεφτείτε να ήταν μεταφορά 50 χιλιομέτρων τότε θα βρίσκαμε ασθενή και συνοδό ψημένους σαν κοτόπουλα!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις