Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Δεν θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα» είπε...

Τι ειπώθηκε στον κατ ιδίαν διάλογό των δυο ανδρών

«Δεν θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα» είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο Νίκος Νικολόπουλος  καθώς συνομιλούσε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο που θα έχει η συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Η πολιτική αριθμητική ευνοεί απόλυτα τη δημιουργία μιας ισχυρής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που θα αγγίζει τις 180 έδρες και θα «λύσει» τα χέρια της νέας κυβέρνησης.

Είναι γνωστός σε όλους ο αγώνας που έδωσε ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ όλο το προηγούμενο διάστημα για να βοηθήσει να γυρίσει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Το γεγονός ότι επιλέχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά για να εκτελέσει τις δύσκολες αποστολές ανά την επικράτεια μόνο ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει στα στελέχη της ΝΔ.

Το αποτέλεσμα άλλωστε των εκλογών δικαίωσε και τους δύο πολιτικούς άνδρες.

Ήδη από το βράδυ των εκλογών και ενώ ακόμα ήταν νωπή η χαρά όλων για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικολόπουλος βρήκε το χρόνο και είχε ένα τετ α τετ με τον Πρόεδρο Αντώνη, όπου του μετέφερε το κλίμα και τις αγωνίες που έχουν εκφράσει οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της ΝΔ σε όλη την επικράτεια τόσο στον ίδιο όσο και στον υπόλοιπο κομματικό μηχανισμό.

Και οι 2 πολιτικοί άνδρες συμφώνησαν ότι η στόχευση που θα έχει η Κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί, θα  κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την ανταπόκριση και στήριξη που θα βρει από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις