Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Παρίδη και Πανουργιά στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων

Πινγκ Πονγκ: Παρίδη και Πανουργιά στο Πα...

Αναχωρούν σήμερα για το Κάλιαρι της Ιταλίας οι δύο πατρινές αθλήτριες

Κωνσταντινα Παρίδη

Κωνσταντινα Παρίδη

Κωνσταντινα Παρίδη

Στο Κάλιαρι της Ιταλίας,θα βρεθούν οι δύο πατρινές αθλήτριες για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου εώς τις 6 Απριλίου. Η Παρίδη και η Πανουργιά έχουν προσφέρει πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα, αγωνίζονται με τις ομάδες τους στην Α1 Γυναικών και κατάφεραν για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσουν μέσα από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Συγκεκριμένα, στους αγώνες που έγιναν στις 6-8/3/2012 στον Πειραιά, η Κωνσταντίνα Παρίδη του 9ου ΓΕΛ Πατρών που αγωνίζεται στο Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά πήρε τη 1η θέση στο Ατομικό Μαθητριών και η Μαριάντζελα Πανουργιά του 1ου ΓΕΛ Πατρών που αγωνίζεται στους Φοίνικες Πάτρας πήρε τη 2η θέση, ενώ στο Διπλό Μαθητριών που έπαιξαν ως ζευγάρι κατέκτησαν τη 2η θέση.

Με βάση την παραπάνω κατάταξη οι Παρίδη και Πανουργιά θα συγκροτήσουν μαζί με τις Άννα Σοφιανού από τη Καβάλα και την Βασιλική Τζάμου από τη Θεσσαλονίκη, την Ομάδα Επιλέκτων Μαθητριών και θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ατομικό, αλλά και στο Ομαδικό Επιλέκτων.

Σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν οι δύο αθλήτριες είναι και η βράβευση που τους έγινε από τη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα από τον Περιφεριακό Διευθυντή κ. Παναγιωτόπουλο.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία και η συμμετοχή σ'  αυτή τη διοργάνωση θα προσθέσει πολύτιμες εμπειρίες στα δύο κορίτσια, τα οποία ανάλογα με τις συνθήκες και τη κλήρωση που θα έχουν στους αγώνες, έχουν τις δυνατότητες να φέρουν στη πόλη μας και μία διεθνή διάκριση.

Μαριάντζελα Πανουργιά

Μαριάντζελα Πανουργιά

Μαριάντζελα Πανουργιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters