Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ πονγκ: Μπαραζ ανόδου για τους Φοίνικες σε άνδρες και γυναίκες

Πινγκ πονγκ: Μπαραζ ανόδου για τους Φοίν...

Στη μάχη και η Αναγέννηση Πατρών

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνεται η διαδικασία των διασυλλογικών πρωταθλημάτων, με τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ για την Α1 και Α2 ανδρών και γυναικών, που θα γίνουν στην αίθουσα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Από τη Πάτρα θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες.

Οι Φοίνικες Πάτρων θα παίξουν στα μπαράζ για την Α1 γυναικών, αφού τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας και μαζί με το ΠΚΔ Ταύρου που ήταν στην 7η θέση και τους ΑΟ Πεύκης και ΑΣΕΑ Καβάλας που πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην Α2 γυναικών, θα αγωνιστούν για δύο θέσεις στην Α1 της επόμενης περιόδου.

Η πατρινή ομάδα κατά τη δεύτερη  της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία έκανε μία κάλη πορεία, δε κατάφερε όμως να εξασφαλίσει την απ' ευθείας παραμονή της, την οποία τώρα θα διεκδικήσει μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι και με δεδομένη την εμπειρία και το επίπεδο των αθλητριών, θεωρούν ότι μπορούν να κατακτήσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Με τους Φοίνικες θα αγωνισθούν οι αθλήτριες Ζαβιτσάνου Γιωργία, Ζέρδιλα Διάνα, Αμπατζή Ελένη και Πουλιάση Φωτεινή.

Οι Φοίνικες Πατρών θα αγωνιστούν και με την αντρική τους ομάδα στα μπαράζ ανόδου για την Α2 ανδρών, ως πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄ Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδος.
Φέτος η ομάδα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και θα παλέψει για να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για την Α2. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, όμως έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει το στόχο, αφού ανάμεσσα στους συμμετέχοντες δεν υπάρχει κάποιος "αχτύπητος" αντίπαλος.

Ο προπονητής των Φοινίκων Δημήτρης Ντεμίρης θα έχει το δύσκολο έργο να κοουτσάρει δύο ομάδες συγχρόνως και θα στηριχθεί στους Φιλιππακόπουλο Φίλιππο, Γιάννη Ξουρίδα, Κυριακόπουλο Γιώργο και Φιλιππακόπουλο Δημήτρη.

Τέλος στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Γυναικών, θα συμμετέχει η Αναγέννηση Πατρών. Πρόκειται για ένα νεοσύστατο σωματείο που συμμετείχε για πρώτη φορά στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, κατάφερε όμως με την ενίσχυση έμπειρων αθλητριών να πάρει το τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Β΄  Εθνικής Γυναικών Δυτικής Ελλάδος.

Η Αναγέννηση θα κατεβεί με τις αθλήτριες Παρίδη Παρασκευή, Βαγενά Γιωργία, Ρακοπούλου Ελένη και Κατσιβαρδά Ελευθερία και θα αγωνισθούν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Τσοκανά Θανάση. Θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας, καθώς και τις δύο πρώτες της Αττικής, σε έναν όμιλο των πέντε ομάδων, από τον οποίο οι δύο πρώτοι θα πάρουν την άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters