Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Όρμησαν στις πιατέλες και ...έκλεβαν φαγητό στην εκδήλωση για τα Κούλουμα

Αγρίνιο: Όρμησαν στις πιατέλες και ...έκ...

Kαθαρά Δευτέρα υπό βροχή στο δημοτικό πάρκο

Περιορισμένη συμμέτοχη είχαν τα κούλουμα που διοργάνωσε ο δήμος Αγρινίου στο δημοτικό πάρκο, εξαιτίας της συνεχής βροχόπτωσης. Πάντως για άλλη μια χρονιά δεν έλειψαν  οι σκηνές απείρου κάλους κατά την διανομή των νηστίσιμων φαγητών

Η όλη εκδήλωση διήρκησε περίπου μια ώρα. Η διανομή του φαγητού ξεκίνησε στις 11:00, όπου για άλλη μια χρονιά επικράτησε το αδιαχώρητο με δεκάδες δημότες να στριμώχνονται και να σπρώχνονται για να πάρουν μερίδες φαγητού οι όποιες όμως ήταν επαρκείς,  αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν περιορισμένη.
Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι δημότες,  κυρίως ρομά, οι οποίοι έπαιρναν δεκάδες μερίδες φαγητού ο καθένας. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες.


Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, που έκανε τις καθιερωμένες ευχές, ενώ παραδοσιακά χορευτικά παρουσίασε το χορευτικό τμήμα του πνευματικού κέντρου του δήμου Αγρινίου.
Μικρή προσέλευση εξαιτίας της κακοκαιρίας είχαν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που οργάνωσε σήμερα ο δήμος Αγρινίου σε δημοτικές ενότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις