Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με κέφι και πολύ χορό γιόρτασε και φέτος την αποκριά ο «ΑΙΓΙΕΑΣ»

Παρών και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας

Στο όμορφο περιβάλλον του εστιατορίου «Μελτέμι» στα Διγελιώτικα, με γευστικό φαγητό, ζωντανή μουσική, καλή παρέα, κέφι και πολύ χορό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 ο Αποκριάτικος χορός του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Νικ.Πλαστήρα «Ο Αιγιεύς». Τα μέλη του «Αιγιέα», οι περισσότεροι απόγονοι των Μικρασιατών που εγκαταστάθηκαν στο Αίγιο μετά το ’22, και μεγάλος αριθμός φίλων του συλλόγου διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς ζωντανής μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος -έχει κι αυτός κατά το ήμισυ μικρασιατική καταγωγή- με την παρέα του, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και Αντιπρόεδρος του Αιγιέα Μαρία Καβούνη, ο Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Νίκος Καφούσιας ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου, η δικηγόρος και αγαπητό μέλος του Αιγιέα Μαρία Ιατροπούλου.

Η Πρόεδρος του «Αιγιέα» Ελένη Καβούνη και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν τους φίλους τους και εύχονται σε όλους καλή Σαρακοστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture