Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

CARNAVAL-AREA: Απόψε βραδιά Karaoke, αύριο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer

CARNAVAL-AREA: Απόψε βραδιά Karaoke, αύρ...

Άνοιξε το Παγοδρόμιο και το Καρουσέλ

Βραδιά karaoke απόψε στις 10 στην «Carnaval-Area» τον καρναβαλικό πολυχώρο στο λιμάνι της Πάτρας. Οι επίδοξοι τραγουδιστές ανεβαίνουν στην μεγάλη σκηνή της «Carnaval-Area», παίρνουν το μικρόφωνο και μετατρέπονται για μια βραδιά σε ροκ σταρ. Αύριο Σάββατο  11 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί το Loux Cola Pro Series, το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer δίνει ραντεβού στην Carnaval-Area.

Οι καλύτεροι  παίκτες από όλη την Ελλάδα και από την Πάτρα θα είναι παρόντες, τόσο για να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα όσο και για να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις με ομοϊδεάτες. Ενδιαφέρον έχει το event και για τους θεατές καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Οι τρεις πρώτοι του τουρνουά θα κερδίσουν δωροεπιταγές ενώ θα εξασφαλίσουν από μία θέση στους τελικούς. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer θα διεξάγει άλλα 2 επίσημα events σε άλλες ελληνικές πόλεις ενώ οι τελικοί πέρα από χρηματικά έπαθλα θα εξασφαλίσουν και 2 συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα PES League με ταξίδι στην Ευρώπη και όλα τα έξοδα

πληρωμένα.

Το επίπεδο των αγώνων στο πρωτάθλημα του Σαββάτου αναμένεται κορυφαίο

όπως κορυφαίο θα είναι και το θέαμα.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ&ΚΑΡΟΥΣΕΛ

Θραύση κάνει  από χθες το παγοδρόμιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του στον εξωτερικό  στεγασμένο χώρο της «Carnaval-Area», δίπλα από το Καρουσέλ.

Μικροί και  μεγάλοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές  τους στο πατινάρισμα με παγοπέδιλα, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που καταφέρνουν ήδη να …χορέψουν στον πάγο.

Πληροφορίες για  ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων στα τηλ.             2610 223992       και             6943 833893      .

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις