Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοιχτά της Πύλου παραμένει το καΐκι με τους 100 παράνομους μετανάστες

Ανοιχτά της Πύλου παραμένει το καΐκι με ...

Γίνονται διαπραγματεύσεις ανδρών του Λιμενικού με τον καπετάνιο

Διαπραγματεύσεις μεταξύ λιμενικών με τον καπετάνιο του σκάφους που μεταφέρει περίπου 100 παράνομους μετανάστες, βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής σε εξέλιξη, καθώς αρνείται να «δέσει» στο λιμάνι της Πύλου. Το καΐκι βρίσκεται ακινητοποιημένο 30 ναυτικά μίλια δυτικά - βορειοδυτικά της Πύλου.

Κοντά στο σκάφος, βρίσκονται τρία πλωτά του Λιμενικού Σώματος και  γίνονται διαπραγματεύσεις ανδρών του Λιμενικού με τον καπετάνιο.

Το σκάφος με τους παράνομους μετανάστες είχε κατεύθυνση προς Ιταλία και εντοπίστηκε από ελικόπτερο του στρατού στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού κόλπου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του στη θαλάσσια περιοχή, κοντά στη νησίδα Βενέτικο, ξεκίνησαν, όταν κάποιος από τους επιβάτες έκανε κλήση από το κινητό του στην αστυνομική διεύθυνση και δήλωσε ότι το πλοιάριο με δεκάδες άτομα, βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις