Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ υποδέχθηκε τους τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου – Δείτε φωτό

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ υποδέχθηκε τους τουρίστες ...

Οι αρμόδιοι του Οργανισμού Λιμένος καλωσόρισαν θερμά τους επισκέπτες

Χίλιοι διακόσιοι περίπου επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και  800 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «MARINA»,  της ναυτιλιακής εταιρείας «OCEANIA CRUISES» με σημαία τα νησιά Μάρσαλ είχαν σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου την ευκαιρία να απολαύσουν για περίπου 11 ώρες την άψογη φιλοξενία και το θερμό καλοσώρισμά τους στην Πάτρα από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α. Ε.. Οι τουρίστες ήρθαν σε επαφή με τους  ρυθμούς της ζωής και  τα αξιοθέατα της αχαϊκής πρωτεύουσας, και προχώρησαν στις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης.

Οι τουρίστες αποβιβαζόμενοι από το κρουαζιερόπλοιο «MARINA»  που προσέδεσε στο βόρειο λιμάνι  στις 7.00 το πρωί, είχαν μια πρώτη «γεύση» από την Πάτρα,  καθώς ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε  είχε διοργανώσει επίσημη υποδοχή με κέρασμα παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, ενώ ο κάθε επισκέπτης με την έξοδό του από το πλοίο εφοδιάστηκε με ενημερωτικά φυλλάδια για την ξενάγησή του στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και με την εκπτωτική κάρτα  (Visitor Card) του Ο.Λ.ΠΑ. Α. Ε. προκειμένου να προχωρήσει με έκπτωση στις αγορές του από τα καταστήματα της Πάτρας.

Με αφορμή την έλευση του κρουαζιερόπλοιου «MARINA» στο λιμάνι της Πάτρας  ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε κ. Κώστας Πλατυκώστας τόνισε ότι «η έλευση του κρουαζιερόπλοιου «MARINA»,  της ναυτιλιακής εταιρείας «OCEANIA CRUISES», ενός από τα μεγαλύτερα, εντυπωσιακότερα και υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο εδραιώνει την εκτίμηση ότι το λιμάνι της Πάτρας πολύ σύντομα θα αποτελέσει έναν από τους πλέον σημαντικούς προορισμούς κρουαζιέρας στην χώρα μας.

Μεγάλοι Οργανισμοί που αντιπροσωπεύουν επιχειρήσεις κρουαζιέρας έχουν δείξει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για το λιμάνι της Πάτρας».

Κατά την διάρκεια των επαφών του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Λ.ΠΑ.Α. Ε, στελεχών του Οργανισμού καθώς και εκπροσώπων της Λιμενικής Αρχής  με τον πλοίαρχο και τους αξιωματικούς του κρουαζιερόπλοιου «MARINA»  αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Ο πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου «MARINA» από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε, καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για το θερμό καλωσόρισμα που τους επεφύλαξαν στην Πάτρα και τους ξενάγησε στους χώρους του πλοίου, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίησή του για το λιμάνι της Πάτρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το λιμάνι της Πάτρας είναι από τα πλέον ασφαλή και εύκολα στην χρήση λιμάνια όλου του κόσμου».

Να επισημανθεί ότι πάνω από 10 υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία περίμεναν περίπου 400 επιβάτες στην προβλήτα του βορείου Λιμένα της Πάτρας όπου και τους μετέφεραν στους Δελφούς και την Αρχαία Ολυμπία.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις