Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε δύο βίντεο από την καρμανιόλα της Πατρών-Κορίνθου, στην οποία μάλιστα πληρώνουμε και διόδια !!!

Δείτε δύο βίντεο από την καρμανιόλα της ...

Ο κατά τ' άλλα "νέος και εθνικός δρόμος"!!!

Για το χάλι της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου έχουν γραφτεί τόσα πολλά, που μάλλον έχουν εξαντληθεί οι λέξεις για να περιγράψουν το μέγεθος της αδιαφορίας του Κράτους, το οποίο μάς επιβάλλει να πληρώνουμε διόδια σε ένα δρόμο-καρμανιόλα, την ώρα μάλιστα που έχουν σταματήσει οι εργασίες ανακατασκευής του. Το ΠΡΕΖΑ TV μπήκε στον κόπο να ταξιδέψει στο δρόμο αυτό και να τραβήξει 2 videos ντοκουμέντο απο την κατασταση στην οποια βρισκεται σημερα η Εθνικη Οδος Αθηνων-Πατρων.

Όπως παρατηρείτε στα videos, δεκάδες ειναι τα σημεία εκείνα που εχουν μονοδρομηθεί απο την Ολυμπία Οδό και τις κατασκευαστικές εταιρίες οι οποίες έχουν αναλάβει εδώ και χρόνια το έργο, χωρίς να έχουν φωτισμό και μπάρες ασφαλείας ανάμεσα στα 2 ρεύματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των οδηγών που χρησιμοποιούν το βασικό οδικό δίκτυο που ενώνει την Αθήνα με την Πάτρα,το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Άρτα, τα Γιάννενα, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα,την Αλβανία κτλ...Το κερασάκι στη τούρτα είναι πως οι οδηγοί καλούνται να πληρώνουν και διόδια για τον δρόμο που βλέπετε στα videos!!!

Άραγε, ο κ. Ρέππας και οι λοιποί κυβερνητικοί που κατακεραύνωναν το κίνημα "Δεν πληρώνω", μπορούνα να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνουμε διόδια σε αυτό τον δρόμο;

Διαβάστε ακόμη:

Πάτρα - Κόρινθος: Η ακριβότερη καρμανιόλα της Ευρώπης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις