Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θερμή υποδοχή στους 650 επιβάτες του "CALYPSO"

Πάτρα: Θερμή υποδοχή στους 650 επιβάτες ...

Και η ευχάριστη έκπληξη των ιδιοκτητών ταξί

Πάνω από 650 επιβάτες και περίπου 250 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» της ναυτιλιακής εταιρείας «Louis» είχαν σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου την ευκαιρία να απολαύσουν την άψογη φιλοξενία και το θερμό καλοσώρισμά τους στην Πάτρα από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α. Ε., να γνωρίσουν τους ρυθμούς της ζωής και  τα αξιοθέατα της αχαικής πρωτεύουσας, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης. Οι τουρίστες αποβιβαζόμενοι του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» που πρόσδεσε στο βόρειο λιμάνι στις 7.15 περίπου το πρωί, είχαν μια πρώτη «γεύση» από την Πάτρα, καθώς ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε  είχε διοργανώσει επίσημη υποδοχή με κέρασμα παραδοσιακών τοπικών προιόντων, ενώ ο κάθε επισκέπτης με την έξοδό του από το πλοίο εφοδιάστηκε με ενημερωτικά φυλλάδια για την ξενάγησή του στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και με την εκπτωτική κάρτα (Visitor Card)του Ο.Λ.ΠΑ. Α. Ε. προκειμένου να προχωρήσει με έκπτωση στις αγορές του από τα καταστήματα της Πάτρας.

Αντίθετα με το κλίμα των τελευταίων ημερών οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου δοκίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη αφού είχαν την ευκαιρία να μετακινηθούν δωρεάν σε αξιοθέατα της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή με TAXI τα οποία περίμεναν στον προβλήτα τους τουρίστες.

Αυτή η θετική εξέλιξη -η οποία ενισχύει και προσβλέπει σε ένα εκτεταμένο δίκτυο  συνδυασμένων  μεταφορών στην πόλη- ευοδώθηκε μετά από την επιτυχή διαβούλευση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛ.ΠΑ Α.Ε κ. Κώστα Πλατυκώστα και του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ κ. Παναγιώτη Σκέντζου.

Το μήνυμα που δόθηκε σήμερα από την Πάτρα είναι ότι μπροστά στα σημαντικά γεγονότα που προωθούν την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη πρέπει να γίνεται υπέρβαση των κλαδικών και προσωπικών στόχων. Οι Ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ έδωσαν το μήνυμα στην πόλη.

Με αφορμή την έλευση του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» στο λιμάνι της Πάτρας ο πρόεδρος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε  και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.κ. Γιώργος Ζεππάτος και Κώστας Πλατυκώστας, αντίστοιχα, προχώρησαν σε δηλώσεις επισημαίνοντας ότι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε (Ο.Λ.ΠΑ.  Α.Ε)  είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού στις λιμενικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κρουαζιέρας και η σύναψη συμφωνιών με τους εκπροσώπους της.

Το λιμάνι της Πάτρας, πρόσθεσαν, διαθέτει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα ώστε να θεωρείται ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή λιμάνια της Μεσογείου, ενώ διαθέτει όλες τις κατάλληλες εγκαταστάσεις προκειμένου να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων κρουαζιερόπλοιων και των επιβατών τους.

Κατά την διάρκεια των επαφών τους με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» κ. Κώστα Γκριτζέλη και τους αξιωματικούς του κρουαζιερόπλοιου προσέφεραν αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκαν σε όλους «καλά ταξίδια» και καλή τουριστική σεζόν ενώ παράλληλα τους διαβεβαίωσαν ότι οι επισκέπτες της πόλης μας θα απολαύσουν την θερμή φιλοξενία, θα επισκεφθούν το πανορθόδοξο προσκύνημα του Ιερού Ναού του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέα και θα ξεναγηθούν στα ιστορικά μνημεία και τους άλλους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.

Ο πλοίαρχος ευχαρίστησε κι εκείνος, με τη σειρά του, την Διοίκηση και τους εργαζομένους του Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών κ. Βαγγέλη Τσάντζαλο και τους συνεργάτες του καθώς και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας κ. Γιώργο Ρώρο με τους συνεργάτες του για το θερμό καλωσόρισμα που τους επεφύλαξαν στην Πάτρα και τους ξενάγησε στο πλοίο εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το λιμάνι της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις