Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Νικολακόπουλος: Μόλις 1 μονάδα μπροστά το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα- Η μεγάλη ανατροπή

Ηλίας Νικολακόπουλος: Μόλις 1 μονάδα μπρ...

Στο 51,5 % η αδιευκρίνιστη ψήφος- Και τα δύο μεγάλα κόμματα σε ελεύθερη πτώση

Μεγάλες ανατροπές για τα δεδομένα της Αχαϊας καταγράφει το 6ο Αχαϊκό Βαρόμετρο, η παρουσίαση του οποίου έγινε στα γραφεία της DATA RC στην Πάτρα. Η έρευνα περιλαμβάνει πρόθεση ψήφου σε κόμματα καθώς και επίκαιρες ερωτήσεις για την οικονομική κρίση ενώ η παρουσίαση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Ηλία Νικολακόπουλο.

Σύμφωνα με τον κεντρικό πίνακα της πρόθεσης ψήφου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με μόλις 1 μονάδα διαφορά, γεγονός που αποτελεί μεγαλη ανατροπή για τα δεδομένα της περιοχής που θεωρείται "κάστρο" του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2011 κατέγραφε 13,4%, η Ν.Δ. 12,4%, το ΚΚΕ 6%, το ΛΑ.Ο.Σ. 2,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ  4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 6,6%, η Δημοκρατική Αριστερά 1,3%, το Άρμα Πολιτών1,1%, η Δημοκρατική Συμμαχία 0,7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος έφτανε στο 51,5%!

Για πρώτη φορά τα δύο κόμματα δεν ξεπερνούν μαζί το 30%, ενώ για πρώτη φορά η παράσταση νίκης στις εκλογές στο νομό δίνεται στη   Ν.Δ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις