Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από αναβολή σε αναβολή η καταβολή του επιδόματος πρόνοιας στους δικαιούχους.

Πάτρα: Από αναβολή σε αναβολή η καταβολή...
Ξανάλατος Νίκος

Σχεδιάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις

Υπομονή μέχρι τις 24 Μαρτίου θα πρέπει να κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαιούχοι των επιδομάτων πρόνοιας στο Νομό Αχαΐας. Όπως διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι φορείς, από αυτή την ημερομηνία θα αρχίσει η εκ νέου καταβολή των οφειλομένων, ενώ η μεγάλη καθυστέρηση που δημιούργησε πρόβλημα επιβίωσης σε χιλιάδες συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οφείλεται στην καθυστερημένη διεκπαιρέωση λόγω Καλλικράτη, των γραφειοκρατικών διαδικασιών από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης  υπενθυμίζεται ότι μόλις στις 28 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος απέστειλε το προσχέδιο σύμβασης στο Δήμο της Πάτρας, μαζί με τους κωδικούς που περιέχουν τα χρήματα.

Ο Δήμος από την πλευρά του μέσω της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, απαντά πως έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε αμέσως μόλις εκταμιευτεί το κονδύλι, να καταβληθούν τα επιδόματα στους σχεδόν 10.000 δικαιούχους ολόκληρου του νομού Αχαΐας, ενώ είναι σε επικοινωνία και με τα ΕΛΤΑ, ώστε να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση στην διανομή.

Πάντως σήμερα ακούστηκαν και οι πρώτες φωνές έντονης αντίδρασης, που μεταξύ άλλων προτείνουν την δυναμική παράσταση των δικαιούχων την Παρασκευή με κατάληψη του κτιρίου των ΕΛΤΑ στην οδό Ζαΐμη, αφού οι ίδιοι πιστεύουν πως οι διαδικασίες δεν προχωρούν με ταχύτητα και η πολιτεία τους εχει αφήσει στο έλεος του Θεού!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις