Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απεργία και συγκέντρωση στον ΟΤΕ την Παρασκευή

Πάτρα: Απεργία και συγκέντρωση στον ΟΤΕ ...

Οι εργαζόμενοι του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού ξεκινούν νέο γύρο κινητοποιήσεων

Σε νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ όλης της χώρας. Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ Αχαΐας συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση με συγκέντρωση από το πρωί στο νέο κτίριο του ΟΤΕ (Ακρωτηρίου & Φ. Ολυμπιάδος) στην Ταραμπούρα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανάκληση των απολύσεων που έχει ανακοινώσει στην Cosmote και τη μη εφαρμογή των αποφάσεων της διοίκησης του Ομίλου που αφορούν την κατάργηση όρων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, σε περίπτωση που δεν δίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. Το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ  του

κάλεσε σήμερα τις Διοικήσεις του ΟΤΕ και της COSMOTE σε Δημόσιο Διάλογο στα γραφεία του ΟΜΕΔ  ως ο νόμος ορίζει.

Σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου θα συνεχιστούν 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Πέμπτη 24-3-2011.

Σε κάθε δε περίπτωση έχει εξουσιοδοτηθεί η Εκτελεστική Επιτροπή για 24ωρες  απεργιακές κινητοποιήσεις με την πρώτη απόλυση εργαζομένου στον Όμιλο ΟΤΕ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις