Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι - Όλη η Πάτρα στο πόδι -Απόψε η πρώτη παρέλαση

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι - Όλη η...

Χιλιάδες οι επισκέπτες της μεγάλης γιορτής του κεφιού και της διασκέδασης

Όλα είναι έτοιμα στην Πάτρα για να γιορτάσουμε το καρναβάλι. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για την κορύφωση των εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται απόψε και αύριο, με τη νυχτερινή «ποδαράτη» και τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Ήδη από χθες καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να βιώσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας. Από το πρωί τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι συνεχή από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Από τον σταθμό του Κηφισού στην Αθήνα οι αναχωρήσεις των λεωφορείων προς την Πάτρα γίνονται κάθε πέντε λεπτά, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη, από Γιάννενα, από Βόλο και φυσικά από τις γειτονικές περιοχές.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων του ΚΤΕΛ περισσότεροι από 30.000 θα έρθουν στην Πάτρα με λεωφορεία από όλη τη χώρα, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εκδρομείς από την Αθήνα με ΙΧ τους να καταφθάνουν.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, προπομπός το του θα ακολουθήσει είναι οι σοκολατορίχτες, οι οποίοι από τις 12.30 θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, μοιράζοντας αφειδώς σοκολάτες.

Η μεγάλη ποδαράτη παρέλαση στην οποία θα συμμετάσχουν πάνω από 30.000 καρναβαλιστές ξεκινά λίγο μετά από τις 18.30, με επικεφαλής τον βασιλιά Καρνάβαλο και φυσικά τη βασίλισσα του Καρναβαλιού Νάιλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις