Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψήφιος με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο ο Κώστας Αντωνακόπουλος

Υποψήφιος με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο ο...

Στον Δήμο Ερυμάνθου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ερυμάνθου με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο κατέρχεται ο Κώστας Αντωνακόπουλος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

"Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, που έχουμε τη ίδια αγάπη και έγνοια για το τόπο μας, το χωριό μας, το δήμο μας.

Με άλλους γνωριζόμαστε περισσότερο με άλλους λιγότερο. Ωστόσο, η αγωνία που έχουμε για το αύριο της περιοχής μας και το μέλλον του δήμου Ερυμάνθου, μας ενώνει όλους.

Σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα της τοπικής διακυβέρνησης νιώθω στρατευμένος.

Για αυτό, λοιπόν, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού έναντι στους δημότες του δήμου Ερυμάνθου και κυρίως με διάθεση προσφοράς, έχω τη τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημοτικού συμβούλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρωταρχική μου επιδίωξη, μέσα από την υποψηφιότητα που καταθέτω ενώπιον σας για την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος, δεν είναι το προσωπικό όφελος, αλλά να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πνεύμα αλληλεγγύης  και κοινωνικής προσφοράς με στόχο την πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική  άνθηση του δήμου μας.

Αυτό, όμως, που έχω στην καρδιά και θέλω να μπει στο επίκεντρο της ατζέντας του δήμου μας, είναι αρχικά η ολοκλήρωση του έργου κατασκευής της λίμνης στα Κριθαράκια και η μετέπειτα τουριστική αξιοποίησή της. Το έργο πρέπει να αποτελεί διαχρονικά τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής προδιαγράφοντας ένα λαμπρό μέλλον για το δήμο Ερυμάνθου.

Η τοπική μας κοινωνία έχει ανάγκη από ένα ρεαλιστικό σχέδιο που βασίζεται στον πλούτο των ιδεών, τη σύνθεση τους, με κοινό όραμα, σαφείς στόχους, τόλμη και διαφάνεια. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια ΟΜΑΔΑ σκεπτόμενων, δημιουργικών, υπεύθυνων και ενεργών πολιτών με ειλικρίνεια, ηθική και ικανότητες. Με τη προσωπική μου μακροχρόνια εμπειρία τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, έκρινα πως η ομάδα που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και στην οποία θα μπορούσα να συνυπάρξω και πάνω από όλα να προσφέρω είναι αυτή που περιβάλει τον Διαμαντή Κανελλόπουλο.

Η πολυετής παραμονή μου στο εξωτερικό με έχει κάνει να λαχταρώ ακόμα περισσότερο για το αύριο του τόπου μας. Για αυτό, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να απαιτώ και  να διεκδικώ για ένα καλύτερο παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.

Θα υπηρετήσω με συνέπεια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς, έχοντας ως βάση τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύω ως επιστήμονας, ως επιχειρηματίας, ως ενεργός πολίτης για μια νέα αναπτυξιακή πορεία στον δήμο μας, με επίκεντρο τον δημότη και τις ανάγκες του.

Για όλα αυτά, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!"

Όλοι μαζί για τον Ερύμανθο με όραμα και δράση

Κώστας Αντωνακόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ερυμάνθου

με τον συνδυασμό του Διαμαντή Κανελλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις