Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέντε υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Μπαρής που διεκδικεί το Δήμο Ερυμάνθου

Πέντε υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Μ...

Μία ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα την «αλλαγή» για τον τόπο τους

Ο εκπαιδευτικός Θεόδωρος Μπαρής κατεβαίνει με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ως υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του, με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, μία ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα την «αλλαγή» για τον τόπο τους θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου ο Θεόδωρος Μπαρής.

Ο συνδυασμός ξεκινά σταδιακά την ανακοίνωση των υποψηφίων, οι οποίοι συμμετέχουν στη συνολική αυτή προσπάθεια με ξεκάθαρο κίνητρο την αγάπη προς τον τόπο τους, την πίστη στις δυνατότητές του και τη διάθεση για προσφορά.

«Η ομάδα μας, οι άνθρωποι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, έχουν τρία κύρια χαρακτηριστικά. Την αγάπη για τον τόπο μας, τη γνώση και επίγνωση της ευθύνης του εγχειρήματός μας. Είναι άνθρωποι αναγνωρισμένοι στην τοπική μας κοινωνία με την προσωπική τους διαδρομή να αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την μελλοντική τους παρουσία και δράση στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

Υποψήφιοι θα είναι οι:

 

Εύα Μπερδένη του Χρήστου

Βοηθός Μικροβιολόγου-Ιδιωτική υπάλληλος.

Ιωάννα Κατσιφάρα

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου.

Κωνσταντίνος Τομαράς (Τσάμης)

Επιχειρηματίας- έμπορος τυροκομικών προϊόντων «Φέτα Ερύμανθος». Κατάγεται από τη Δροσιά Τριταίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γεώργιος Παρασκευόπουλος του Παναγιώτη

Κατάγεται από το Καλέντζι. Από το 1983 έως το 2015 εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο σε διάφορες θέσεις ευθύνης.  Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Ανδρικοπούλου και πατέρας τριών παιδιών.

Ηλίας Βέρρας του Νικολάου

Ακτινολόγος- Τεχνολόγος στο ΠΓΝΠ. Νυν δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου. Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Φαραϊκός». Παντρεμένος με την Αγγελική Γεωργακοπούλου και πατέρας δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις