Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τέσσερις νέους υποψηφίους παρουσιάζει η "Ώρα Πατρών" του Γ. Ρώρου - ΔΕΙΤΕ τους

Τέσσερις νέους υποψηφίους παρουσιάζει η ...

Ανακοινώθηκαν επισήμως

Τέσσερις ακόμη πολίτες  της Πάτρας με ενεργό δράση και συμμετοχή στα κοινά που έχουν αφήσει το δικό τους «αποτύπωμα» στους χώρους που δραστηριοποιούνται τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, επικεφαλής της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ», Γιώργου Ρώρου. Όπως επισημαίνουν, ο Γιώργος Ρώρος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα και τη σύνθεση την επομένη των εκλογών, αλλά και τις ικανότητες να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της Πάτρας.

 

Φώτης Βασιλακόπουλος: Θέλουμε μια πόλη πιο ανθρώπινη και ανοικτή

Ο Φώτης Βασιλακόπουλος, εκπαιδευτικός Δ.Ε., Γεν. Γραμματέας της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, δήλωσε «στηρίζω και συντάσσομαι με τον Γιώργο Ρώρο, γιατί θεωρώ ότι τόσο ο ίδιος όσο και  η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ έχει όραμα και σχέδιο για την Πάτρα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, πιο ανθρώπινη και ανοικτή. Με εξωστρέφεια και στοχευμένες παρεμβάσεις η Πάτρα μπορεί να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε»

 

Κατερίνα Νικολάου: Κοινή προσπάθεια προσφοράς

Η Κατερίνα Νικολάου, πρόεδρος «Κιβωτού Αγάπης», ανέφερε «με τον Γιώργο Ρώρο μας συνδέει προσωπική φιλία πολλών ετών, αλλά και κοινοί αγώνες μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις καταστάσεις και κυρίως, τις δύσκολες. Επίσης, έχει στηρίξει με κάθε τρόπο την εθελοντική δράση την οποία υπηρετώ κι εγώ, καθώς πιστεύω ότι η πόλη έχει μεγάλο απόθεμα αλληλεγγύης που παραμένει ανενεργό».

 

 

Γιώργος Χριστοδούλου: Με εμπειρία και ικανότητα σύνθεσης

Ο ιατρός ορθοπεδικός, π. Διευθυντής ΕΣΥ Καραμανδάνειου, Γιώργος Χριστοδούλου, υπογράμμισε «ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας άνθρωπος δοκιμασμένος στο στίβο της τοπικής κοινωνίας, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία γύρω από τα προβλήματα της Πάτρας. Θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, γιατί ξέρει να ακούει και το σημαντικότερο να συνθέτει. Έχει πειστικό λόγο και στις καθημερινές επαφές αποδεικνύει ότι διαθέτει αναλυτική ματιά και όραμα για την Πάτρα και τις λύσεις που πρέπει να δώσουμε»

 

Παναγιώτης Παΐζης: Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Παναγιώτης Παΐζης, εκπαιδευτικός, Διευθυντής του 13ου Γυμνασίου Πατρών, επεσήμανε «στηρίζω τον Γιώργο Ρώρο για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο γνωρίζει τα προβλήματα της Πάτρας, όπως επίσης και πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν και τρίτον, γιατί αποδείξει στην πράξη από την πολυετή θητεία του στον Εμπορικό Σύλλογο, ότι είναι ενωτικός και συνεργάσιμος, προσόντα που πρέπει να έχει ο επόμενος Δήμαρχος Πατρέων, μετά και την καθιέρωση της απλής αναλογικής. Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις