Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

"Έκλεισε" τα 40 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Ο Αιμοδότης"

"Έκλεισε" τα 40 ο Σύλλογος Εθε...

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ο Αιμοδότης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΠΑΤΡΑ ‘82» & την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργάνωσε ημερίδα με τίτλο «40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» και από ώρα 10 π.μ.

Σε ανακοίνωση του Αιμοδότη αναφέρεται: "Με βαθειά συγκίνηση, ο «ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ», ευχαριστεί τους Εθελοντές Αιμοδότες που κατέκλυσαν την αίθουσα, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα απλά μέλη του Συλλόγου «ΠΑΤΡΑ ‘82», την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και ιδιαίτερα τον κ. Χαροκόπο Αντώνη για την συνεργασία.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τον «ΑΙΜΟΔΟΤΗ», στην οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου μας, Γιώργου Σιμιγιάτου, τόσο στην σύζυγό του Σταυρούλα, όσο και στις δύο εν ζωή αδελφές του, την Θεώνη και την Ελένη,  για την έμπρακτη συμπαράστασή τους και την παρουσία τους δίπλα μας.

Ιδιαίτερη συγκίνηση, προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους η ανάγνωση του Χαιρετισμού του Αρχιμανδρίτη π. Ιγνάτιου Καζάκου, ο οποίος από το  παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, μας έστειλε  την στήριξή και τις ευχαριστίες τους. Μας έστειλαν «τις ευχές και τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων & πάσης Παλαιστίνης, Συρίας, Αραβίας πέραν του Ιορδάνου, Κανά της Γαλιλαίας & Αγίας Σιών κ. κ. Θεόφιλου τού Γ'. Ο Θεός να ευλογεί και να χαριτώνει όλους τους αγώνες μας και τις προσπάθειές σας. Να έχετε την ευλογία του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Μετά πολλών ευχών και αγάπης Χριστού».

Στο πλαίσιο του χαιρετισμού του αναπληρωτή Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητή κ. Αποστολόπουλου Δημητρίου, απενεμήθη έπαινος στον Σύλλογό μας για τα 40 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην εθελοντική αιμοδοσία.

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε ότι ευχαριστούμε και τους αδελφούς- συλλόγους από την Καστοριά με τον κ. Καλέση Γιώργο, τον Βόλο με τους κ. Γελαγώτη Ιγνάτιο, Νικολάου Μιχάλη και Ντάσσιο Μανώλη, το Αγρίνιο με τον κ. Αμπλιανίτη Χρήστο, την Ιερά πόλη Μεσολογγίου με τον κ. Παλαιόλογο Ζαφείρη και την Ανατολική Αιγιάλεια με τον κ. Ασημακόπουλο Σπυρο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Την αγάπη του μας έστειλε επίσης ο κ. Δημητρακόπουλος Δημήτρης από την μακρινή Κομοτηνή.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα, στα πλαίσια της οποίας εορτάστηκαν και τα 40 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Αχαϊας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ».

Ευχόμαστε υγεία και αγάπη σε όλον τον κόσμο και να μην ξεχνάτε ότι:

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ- ΔΙΝΩ ΖΩΗ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ, ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…

ΔΩΣΕ & ΣΩΣΕ!!!"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being