Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Το χαλάζι τους εγκλώβισε στην Εθνική - ΦΩΤΟ

Κρήτη: Το χαλάζι τους εγκλώβισε στην Εθνική - ΦΩΤΟ

Ουρές χιλιομέτρων

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Ηράκλειου. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην σελίδα Μετεωκρήτες στο Facebook, οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι από το χαλάζι που πέφτει και τα αυτοκίνητα στο ύψος του Φόδελε.

Όπως τόνισε στο cretalive.gr o Περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, αυτή την στιγμή σημειώνεται έντονη χαλαζόπτωση στις Σίσσες, στο Φόδελε και την Αγ. Πελαγία, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μην μπορούν να προχωρήσουν λόγω έλλειψης ορατότητας.

Ο ίδιος συστήνει για ακόμα μια φορά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μην υπερεκτιμούν τόσο τις δικές τους δυνατότητες όσο και του αυτοκινήτου που οδηγούν. "Τα καιρικά φαινόμενα θέλουν σεβασμό" επισημαίνει.

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης για να καθαρίσει ο δρόμος ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς. Αστυνομικές περιπολίες θα γίνονται καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας σε επίμαχα σημεία όλου του νόμου Ηρακλείου υπό το φόβο κατολισθήσεων.

 

Δημοσιεύτηκε στο FB Μετεωκρήτες Μαρία Γερμανάκη

Δημοσιεύτηκε στο FB Μετεωκρήτες  Μαρία Γερμανάκη

Δημοσιεύτηκε στο FB Μετεωκρήτες Μαρία Γερμανάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις