Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Κοινο_Τοπία κάνει λαχειοφόρο και προσφέρει 5 γυναικεία πλεκτά

Πάτρα: Η Κοινο_Τοπία κάνει λαχειοφόρο κα...

Τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό

Η Επιτροπή εκδηλώσεων της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες της οργάνωσης που στόχο έχουν την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συμπολίτες μας διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά.  Τα χρήματα αυτή τη φορά θα δοθούν σε περιπτώσεις οικογενειών που οι γονείς δεν είναι ενταγμένοι στην αγορά εργασίας και τα προστατευόμενα τέκνα βρίσκονται στο στάδιο της βασικής εκπαίδευσης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Με το συμβολικό ποσό της δωρεάς 1€ μπορεί κάποιος να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή μπαίνοντας σε κλήρωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα για μια χειροποίητη πλεκτή γυναικεία τσάντα, ένα χειροποίητο πλεκτό τύπου εσάρπα-πόντσο και τρία χειροποίητα πλεκτά κασκόλ με τα χέρια, χωρίς βελόνες.

Και παρά το ότι θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τη δράση γυναικεία υπόθεση … ένα δώρο με τη μορφή λαχνών από έναν άνδρα σε μια γυναίκα δε θα ήταν άσχημη πρόταση…

Η εντυπωσιακή χειροποίητη πλεκτή γυναικεία τσάντα προσφορά της Χριστίνας Μαυροπούλου στελέχους της Κοινο_Τοπίας -αξίας 160€ περίπου- ανήκει στην κατηγορία των γυναικείων αξεσουάρ που βρίσκονται τώρα στη μόδα και στις προθήκες καταστημάτων ένδυσης. Και όπως αναφέρει η ίδια στην πολλή ενδιαφέρουσα σελίδα της στο fb Roses-handmade νήματα, κλωστές, υφάσματα, χρώματα και υφές, φαντασία και μεράκι! Τα υλικά μας για τη δημιουργία χειροποίητων τσαντών για κάθε γούστο !

Το ιδιαίτερα καλόγουστο χειροποίητο πλεκτό τύπου εσάρπα-πόντσο προσφορά της Αναστασίας και της Φωτεινής Βελλοπούλου ιδρυτικών μελών της Κοινο_Τοπίας -αξίας 140€ περίπου- είναι μια διαφορετική προσέγγιση σε ένα γυναικείο ένδυμα που συνδυάζει δύο πολύ αγαπημένα στοιχεία.

Τα χειροποίητα πλεκτά κασκόλ σε υπέροχα χρώματα προσφορά της Στέλλας Φάκου φίλης της Κοινο_Τοπίας –αξίας 20€ περίπου το καθένα- φτιαγμένα μόνο με το χέρι και τον καρπό και με πολύ αγάπη και μεράκι.

Αυτό το γούστο και τη διάθεση για προσφορά στο συμπολίτη η Κοινο_Τοπία σας προτείνει να την αξιοποιήσετε συμμετέχοντας σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης. Μπορείτε και σεις να ενισχύσετε την προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας με το συμβολικό αυτό τρόπο επισκεπτόμενοι τα γραφεία της Κοινο_Τοπίας Μαιζώνος 139 στον 4ο όροφο (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου) Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ ή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στις δράσεις και εκδηλώσεις της οργάνωσης ή τέλος καλώντας στο 2615.002009 για διευκόλυνση κατ’ οίκον αν πρόκειται για κάποιο αριθμό λαχνών."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις