Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο οίκο σε εξάγωνο. Με τη θέση του αυτή στο ουράνιο στερέωμα, δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή και η σύνοδος της Αφροδίτης δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με τον καλύτερο τρόπο. Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλεις την προσωπικότητά σου. Άνετα  θα μπορέσεις να μεταβιβάσεις τα από ψυχής αιτήματά σου, στη δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινείσαι. Σήμερα θα έχεις την τάση να μην ανεχτείς καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο της Ήλιου και το τρίγωνο της Σελήνης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Μην προσπαθείς να κάνεις πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σου ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νιώθεις. Μην προσπαθήσεις μέσα από πονηριές να καταφέρεις τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σου. Θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο και τον Αιγόκερω ευνοεί την υλική ανάπτυξη μέσα από τις σχέσεις. Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνεις να κρατάς τις σχέσεις σου, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείς τις καταστάσεις προσεκτικά. Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Θα νιώσεις κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σου, τους συναδέλφους ή το σύντροφό σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους! Αλλιώς λογομαχίες και έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν τη διάθεσή σου και θα αποσυντονίσουν τη μέρα σου. Η αισθηματική σου ζωή βιώνει εντάσεις και θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σου σήμερα. Αν είσαι single, κάνε υπομονή και μην απογοητεύεσαι. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

 

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σου δημιουργεί τάση απομόνωσης. Απατηλή είναι η σημερινή μέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους έχεις αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείς, μόνο αν είσαι σίγουρη ότι δεν θα βλάψεις τα συμφέροντά σου αργότερα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Ποσειδώνα σε ευνοεί. Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σε κάνουν να νιώσεις ευαίσθητη και με μια τάση να προσφέρεις. Θα σε διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξεις τους γύρω σου. Η κριτική σου θα κερδίσει την προσοχή και θα σου ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Με τη θέση της Αφροδίτης σε διακατέχει έντονη δημιουργικότητα, πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο της Σελήνης στην Παρθένο και η χθεσινή πανσέληνος ευνοεί τα αισθηματικά σου. Η φαντασία σου καλπάζει σήμερα και σε κάνει να ονειροπολείς. Απόφυγε να λες πολλά και φρόντισε να κρατήσεις μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σου να μαντεύουν. Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξεις στο παρελθόν σου, γιατί οι εκτιμήσεις σου θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσεις ένα κεραυνοβόλο πάθος!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς και τον 5ο οίκο ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Με πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις, αλλά στο τέλος της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι εσύ η νικήτρια. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δεν θα σου λείπει. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχες αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα θα τονώσει νέα ξεκινήματα σύντομα στο ωροσκόπιο σου. Πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μην είσαι αφηρημένη και προσπάθησε να οργανωθείς. Φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, ξεκουράσου και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σε φορτίζουν υπερβολικά. Υπάρχουν όμως οι ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξε προσοχή, σύλλεξε πληροφορίες και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα με τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο είναι καλή και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύεις οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σου δεν σου αρέσει, μη γίνεσαι εκρηκτική και ευερέθιστη. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα, αν είσαι single. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθάρισε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου δίνει ευκαιρίες. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνε πιο προσεκτική. Φρόντισε τη διατροφή σου και μην υποκύπτεις σε πειρασμούς. Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η αντίθεση του Ήλιου σου δημιουργεί προβλήματα. Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσεις με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλεις τις απόψεις σου με τρόπο επιθετικό. Ένας καινούριος φίλος μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

πηγή: tlife.gr

Πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being