Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η αγαπητή Γιώτα χήρα Βασιλείου Χάιδα

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η αγαπητή Γιώτα ...

Κηδεύεται την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην Παντάνασσα

Συγκίνηση προκάλεσε η θλιβερή είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσα Παναγιώτα (Γιώτα) χήρα Βασιλείου Χάιδα. Η εκλιπούσα που είχε περάσει τα 80 χρόνια στην ηλικία ήταν μία ευγενής, χαμηλών τόνων γυναίκα, μία καλή οικογενειάρχις που ήταν παντρεμένη με τον Βασίλειο Χάιδα, υπάλληλο της ΔΕΗ, της γνωστής οικογένειας των Πατρών, Χάιδα (ο μπαρμπα - Σπύρος Χάιδας και ο γιος του Γιάννης Χάιδας είχαν το θρυλικό ζαχαροπλαστείο Οριεντάλ επί της Δημ. Γούναρη, πλησίον του Παλλάς, όπου σήμερα λειτουργεί το ζαχαροπλαστείο Βιενουά).

Η Γιώτα Χάιδα είχε τέσσερα παιδιά, την Μαρία, την Αικατερίνη, τον Σπύρο που είναι πολιτικός μηχανικός και την Γεωργία ενώ είχε τη χαρά να δει εγγόνια και δισέγγονα. Από τα αδέλφια του συζύγου της Βασίλη, είναι εν ζωή ο Κώστας Χάιδας, συνταξιούχος υπάλληλος της Νομαρχίας Αχαΐας και ο Γιάννης Χάιδας που είχε ξεκινήσει από το Βοσινάκη για να στήσει μετά το Οριεντάλ.

Η κηδεία της Γιώτας Χάιδα θα τελεστεί στην ενορία της, τον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Β΄Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα. Η είδηση του θανάτου της λύπησε πολλούς.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ίδρυμα "Κιβωτός της αγάπης".

Κείμενο: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις