Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σταματείστε φασιστάκια να γράφετε, πρέπει να συμπαρασταθούμε στους 300 μετανάστες»

«Σταματείστε φασιστάκια να γράφετε, πρέπ...

Επίθεση αναρχικών σε φοιτητές της Νομικής Αθηνών

Φραστική επίθεση από ομάδα 30-35 φοιτητών του αναρχοαυτόνομου χώρου δέχθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι 250 φοιτητές της Νομικής την ώρα που έγραφαν το πρώτο μάθημα -Εμπορικό Δίκαιο- της εξεταστικής περιόδου. «Σταματείστε φασιστάκια να γράφετε, πρέπει να συμπαρασταθούμε στους 300 μετανάστες» είπαν οι αναρχοαυτόνομοι φοιτητές για να πάρουν την εξής απάντηση από τη φοιτήτρια Τ.Μ.: "Εσείς είστε φασίστες που δεν μας αφήνετε να γράψουμε."

Όπως καταγγέλλει στο newsbomb.gr η φοιτήτρια της Νομικής Τ.Μ.: "Όταν τους απάντησα, μου επιτέθηκαν με χυδαίες ύβρεις, με αποκάλεσαν ρατσίστρια, φασιστάκι κ.λ.π. και με απείλησαν ότι δεν θα βγω ζωντανή από την αίθουσα!".

Και συνεχίζει: "Στη συνέχεια μία κοπέλα από την ομάδα τους, αφού έσπρωξε έναν έναν τους έξι καθηγητές που βρίσκονταν στο αμφιθέατρο, πήρε το γραπτό μου και το έκανε χίλια κομμάτια".

Η φοιτήτρια βρίσκεται αυτή την ώρα στο γραφείο των καθηγητών και φοβάται να αποχωρήσει, καθώς, όπως ισχυρίζεται, απειλούν τη ζωή της. Οι φοιτητές της ... αντίπαλης ομάδας φοιτητών βρίσκονται, όπως είπε στο newsbomb.gr, και στις δύο εισόδους του κτιρίου και έτσι δεν μπορεί να φύγει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις