Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεω...

Στις 20.00

Σε 1,5 μήνα ξεκινούν τα εργα στην Πατρών Πύργου. Αυτό είπε από το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου ο υπουργός μεταφορών και υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός τοποθετήθηκε επίσης για το τμήμα Πύργος Καλό Νερό Τσακώνα αλλά και για τον νέο σιδηρόδρομο.

Μια εκπαιδευτική γιορτή της τεχνολογίας, παρουσία εκατοντάδων μαθητών, των γονιών τους και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές από τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου προσπάθησαν με τις ιδέες τους πάνω στην ρομποτική να προκριθούν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής WRO Hellas στην Αθήνα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε η Καλαμάτα μετά τη συνεννόηση και συνεργασία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Στόχος η άμεση αποκατάσταση των υποδομών και η καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τη Μεσσηνία.

Μια ιδιαίτερη παράσταση με τίτλο "Γίρισε" έδωσε στην Πάτρα ο σύλλογος Σύλλογος για την Εκπαίδευση - Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, «Μαχητές», με στόχο την εξάλειψη στερεότυπων αντιλήψεων και συμπεριφορών, του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις