Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση του Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη ο κ. Ζαμης

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, είχε την Πέμπτη 14/02/2019 ο Φωκίων Ζαΐμης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό «Όλα από την αρχή», του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Φωκίων Ζαΐμης ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. για την απόφασή του, να μπει στον προεκλογικό στίβο της Αυτοδιοίκησης, συστρατευόμενος με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, "όχι μόνο γιατί πιστεύει απόλυτα στην εκλογική του νίκη, αλλά και γιατί θέλει να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Απέναντι σε φθαρμένα πρόσωπα, πολιτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος, που προσπαθούν να γαντζωθούν στις καρέκλες της εξουσίας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο πολιτικής συναλλαγής, αντιπαραβάλουμε το νέο, το αυτοδημιούργητο και το φρέσκο πρόσωπο της κοινωνίας, το οποίο ταυτόχρονα, έχει τις γνώσεις για τα θέματα της Περιφέρειας, την ικανότητα και την θέληση να προσφέρει», τόνισε ο Φωκίων Ζαΐμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις