Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στέργιος Πιτσιόρλας από την Πάτρα: Είμαστε στο σωστό δρόμο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στέργιος Πιτσιόρλας από την Πάτρα: Είμασ...

Ο αν. Υπουργός Οικονομίας μιλά για τη νέα βιομηχανική πολιτική

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας ο οποίος μιλά για τη νέα βιομηχανική πολιτική, σε εκδήλωση που διοργανώνεται στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «European Industry Week 2019».

Μιλώντας πριν από τη εκδήλωση ο αν. Υπουργός Οικονομίας, δήλωσε ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο σωστό δρόμο και διαπίστωσε ότι τα τελευταία χρόνια, αλλάζει προς τη σωστή κατεύθυνση το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, στην κατεύθυνση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, το  2019 θα είναι σημαντική χρονιά αποφάσεων που θα ληφθούν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να σταθεί και να αντέξει στη διεθνή οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε, θα πρέπει πολλά να γίνουν και στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθούν κι άλλες φωτ. από την εκδήλωση στο Royal - παλαιό Πτωχοκομείο όπου παρέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας. Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά