Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: "Η Πάτρα είναι το σπίτι μας.Και δεν θα το αφήσουμε να ερειπώνεται άλλο από ανίκανους και αδιάφορους μουσαφιραίους"

Νίκος Νικολόπουλος: "Η Πάτρα είναι ...

Ευχαριστίες του υποψηφίου δημάρχου για τη όσους βρέθηκαν στην παρουσίαση του συνδυασμού

Τις ευχαριστίες του προς όσες και όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», όπου γεννήθηκε η «Νέα Πάτρα», εκφράζει ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος.

 

Στο μήνυμά του, αναφέρει τα εξής:

«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Όλοι εσείς, γυναίκες και άνδρες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, υπάλληλοι, φοιτητές, άνεργοι ή συνταξιούχοι, που δώσατε το παρών στη γέννηση της Νέας Πάτρας, δεν μας δώσατε απλά δύναμη και κουράγιο, αλλά αποτελείτε τον πυρήνα της μεγάλης δύναμης ανατροπής στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Είστε, μαζί μου, στην πρώτη γραμμή της μεγάλης μάχης για την Πάτρα που αξίζει στους πολίτες της και την οποία, επί χρόνια στερούμαστε.

Και είστε εσείς, οι πολίτες αυτής της πόλης, που δίνετε το πιο ισχυρό χρίσμα, πέρα και πάνω από κόμματα και μικροπολιτικά ή μικροτοπικά συμφέροντα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως, οφείλω και σε όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, αν και θα το ήθελαν. Όπως και σε εκείνους που καθημερινά με συναντούν στον δρόμο και μου λένε “προχώρα”, που περνούν από το γραφείο και εκφράζουν τη στήριξή τους, που τηλεφωνούν και επικοινωνούν με μένα και τους συνεργάτες μου.

Όσοι επιβουλεύονται την Πάτρα και την θέλουν άλλη μία φορά πιόνι στα κομματικά ή όποια άλλα συμφέροντά τους, δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι τους περιμένει.

Δεν ξέρουν και δεν φαντάζονται πόσο μεγάλο είναι το κύμα που θα τους σαρώσει και θα αναδείξει ως νέα δημοτική Αρχή τη Νέα Πάτρα, τη μόνη πραγματικά αδέσμευτη και γνήσια Πατρινή, δύναμη.

Η Πάτρα είναι το σπίτι μας. Και δεν θα το αφήσουμε να ερειπώνεται άλλο από ανίκανους και αδιάφορους μουσαφιραίους. Οι ιδιοκτήτες του είναι εδώ για να το ξανακάνουν και πάλι αρχοντόσπιτο. Και ιδιοκτήτες του είναι οι Πατρινοί. Κανένας άλλος.

Και πάλι ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μόλις ξεκινήσαμε.

Η συνέχεια θα είναι… συγκλονιστική!

Σας το υπόσχομαι…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις