Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός μίλησε στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός μίλησε ...

Με πρόσκληση της Πολυφωνικής - Επίσης έκανε 3 παραστάσεις το Θεατρικό εργαστήρι του Οργανισμού

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πολυφωνικής Χορωδίας, το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η πρώτη αφορούσε τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ με το Θεατρικό Εργαστήρι του καλλιτεχνικού Ομίλου της Πολυφωνικής και τη Θεατρική ομάδα του 8ου Γυμνασίου, με την παρουσίαση της παιδικής παράστασης με τίτλο ‘’Κροκοδειλοπτηνοφιλίες’’, (βασισμένη στο παιδικό παραμύθι: ‘’Στο στόμα του κροκόδειλου’’ της Γαλάτειας Γρηγοριάδου- Σουρέλη) αλλά & του κωμικού δρώμενου «Ο Δάσκαλος» (βασισμένο στη μονόπρακτη κωμωδία του Σ.Π. Παπασηφάκη «Η γάτα της Ουρανίας»). Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις (3) παραστάσεις, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών & Περιχώρων.

Οι συντελεστές των παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου της Πολυφωνικής ήταν οι εξής: Δραματουργική επεξεργασία- Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου. Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου. Κατασκευή καπέλων: Γεράσιμος Μουρελάτος. Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος. Videoart: Γιάννης Παππάς, ενώ την επιμέλεια του δρώμενου της Θεατρικής ομάδας του 8ου Γυμνασίου Πάτρας, είχαν οι: Αγγελική Αραβαντινού, Αθηνά Καλλιμάνη και Ελένη Χριστοδουλοπούλου.

*Παράλληλα το Σάββατο 9/2/2019 το απόγευμα στην αίθουσα «Βούλα Σολωμού» της Πολυφωνικής Χορωδίας και στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Κιθάρας, που οργανώνει το Ορχηστρικό σχήμα Vibrato του Οργανισμού, πραγματοποιήθηκε διάλεξη του διαπρεπούς Αρχιμουσικού, Ανδρέα Πυλαρινού, με θέμα: "Η θέση του μουσικού στην Ορχήστρα", με ανοικτή συμμετοχή για το κοινό που επιθυμούσε να την παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture